Onko turvallista tulevaisuutta?

Kouvolan Turvallisuuskonferenssi järjestetään 13. syyskuuta 2024 Kouvolan kaupungintalolla teemalla Onko turvallista tulevaisuutta?. Aihetta käsitellään neljän kokonaisuuden kautta: kokonaisturvallisuus, turvallisuusteknologia, tekoäly sekä Suomen huoltovarmuus.

Viidettä kertaa järjestettävä turvallisuuskonferenssi kokoaa yhteen alan kansalliset ja kansainväliset huippuasiantuntijat. Yhtenä pääpuhujana on muun muassa Naton Euroopan joukkojen entinen komentaja, kenraali Philip Breedlove. Muut puhujat julkistetaan myöhemmin.

Euroopan kiristynyt turvallisuustilanne edellyttää entistä enemmän yhteistyötä ja dialogia ja varautumista. Kutsuvierasyleisöön kuuluukin toimijoita laajasti yhteiskunnan eri puolilta. Edustettuna on niin politiikka, elinkeinoelämä, tutkijat kuin kansalaisjärjestöt.

Kaakkois-Suomen keskuksena Kouvolalla on luontainen intressi turvallisuuskonferenssin järjestämisessä. Keskeinen sijaintimme, Itärajan läheisyys sekä asemamme Suomen suurimpana varuskuntakaupunkina haastavat pohtimaan kokonaisturvallisuutta laajalti, toteaa kaupunginjohtaja Marita Toikka.  

Turvallisuuskonferenssi striimataan suorana lähetyksenä

Suuri yleisö voi seurata Kouvolan Turvallisuuskonferenssin pääpuheenvuoroja suoran livestriimin välityksellä. Striimi julkaistaan tapahtuman internetsivuilla ja Yle Areenassa. Tapahtuman ohjelma julkaistaan 30.05.2024.

Medialla on mahdollisuus akkreditoitua turvallisuuskonferenssiin. Akkreditointi aukeaa elokuun alussa ja siitä tiedotetaan vielä erikseen.

Turvallisuuskonferenssin pääyhteistyökumppaneina ja järjestäjinä toimivat Accenture, Lockheed Martin, Patria ja Reserviläisliitto.

Kouvolan kaupunki toivottaa lämpimästi tervetulleeksi mukaan Suomen turvallisuuspoliittisen keskustelun ytimeen!

Lisätietoa:

Kouvolan kaupunki, Anne Käki, yhteyspäällikkö, p. 020 615 8173, anne.kaki@kouvola.fi
Miltton Oy, Anna Kero, operatiivinen johtaja, p. 040 5194 166, ksc2024@miltton.com 

Tapahtuman verkkosivut: www.kouvolanturvallisuus.fi.

Osallistu keskusteluun:
#KouvolanTurvallisuus #KouvolanTurvallisuus2024 #KouvolaSecurityConference


Kouvolan kaupungin järjestämä turvallisuuskonferenssi on yhteiskunnallinen kokonaisturvallisuuden tapahtuma, jota on järjestetty vuodesta 2019. Konferenssi on vakiintunut keskeisimmäksi keskustelufoorumiksi Suomen turvallisuuspoliittisessa vuosikalenterissa. Tapahtuma kokoaa vuosittain noin 200 turvallisuusalan päättäjää, asiantuntijaa ja vaikuttajaa Kouvolaan vaihtuvan turvallisuusteeman ympärille.